Contactați-ne

Blat la comandă – Execuție și Montaj.
Contactați-ne pentru consultanță
gratuită și vom fi bucuroși să vă
răspundem la toate întrebările dvs.
Solicitați ofertă de preț!

blat la comanda

Program de lucru

Lu– Vi: 8.00 – 17.00
Sb: 8.00 – 14.00

Adresă

Strada Oașului, nr. 12
Otopeni, București

Trimite un mesaj

Pentru întrebări și informații privind produsele și serviciile noastre, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Mesaj

Excelent! Matrialele sunt de calitate și Proiectul a ieșit foarte frumos! echipa a fost foarte profesionista si eficienta! Recomand cu căldură quartz -Granit.

-- Mariana Avramescu

Unde ne găsiți

Avem echipe de montaj și depozite de quartz, granit, marmură și travertin în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Bistrița, Timișoara. Livrăm blaturi în toată țara. În funcție de zonă, echipa de montaj se deplasează la locația lucrării.

Prelucrăm Blat La Comandă

Blat la comandă pentru mobilă și insulă bucătărie, blaturi pentru mese și măsuțe de cafea de interior și exterior. Prelucrăm la dimensiunea solicitată de client, blaturi din granit, quartz compozit, marmură, travertin, onix și terrazzo. Executăm și montăm blaturi personalizate de piatră naturală. Se potrivesc pentru piese de mobilier unicat. Executăm backsplash / panou de perete cu rol anti stropire și decorativ.

Blat la comandă quartz

NOBLE ARCO
Quartz

Blat la comandă

WHITE SPIDER
Marmură

NERO ASSOLUTO
Granit

CALACATTA COVELANO
Marmură

Consultanță - Măsurători - Montaj

Blaturile sunt potrivite și pentru mobilierul din hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, cluburi. În funcție de materialul ales, realizăm blaturi care se potrivesc pentru exterior. Comandați blat pentru masă de terasă, balcon și masuță de cafea de la piscină.

Debităm blat de marmură albă pentru interior. Sunt recomandate atât pentru spații rezidențiale (mobilă de bucătărie și baie, mese și măsuțe de cafea), dar și pentru spații publice și comerciale. Amintim: magazine, clinici, spitale și farmacii, scoli și grădinițe, saloane de înfrumusețare și săli de fitness. 

Blaturile prelucrate din materiale gama PREMIUM (granit, marmură, onix) se pretează pentru showroom-urile de prezentare exclusiviste, ale creatorilor de modă și nu numai.

blat la comandă marmura White Spider

WHITE SPIDER
Marmură

BRESCIA SARDA
Marmură

blat la comandă

THASSOS
Marmură

BIANCO ORO
Marmură

Parteneri recomandați - Decorațiuni interioare

Vă amenajați sau redecorați casa și sunteți în căutare de idei pentru decorațiunile interioare? Căutați produse de calitate și producători și furnizori de încredere? Vă recomandăm oglinzi și console decorative de calitate superioară confecționate manual de la VICTORIA’S MIRROR si tapet de la ELEGANT WALLCOVERINGS.

error: Content is protected !!