Despre noi

Blat bucătărie la comandă.
Suntem specializați în prelucrarea
blaturilor de quartz, granit, marmură,
travertin, onix
Blat de bucătărie

Prelucrăm blat bucătărie și panou de spate la comandă. Suntem o echipă de pietrari cu experiență în prelucrarea și montajul blaturilor de bucătărie și baie. Suntem prezenți pe piața din România de peste 13 ani și avem un portofoliu foarte bogat de lucrări. Executăm și montăm blat de granit, quartz, marmură, travertin, onix pentru proiecte rezidențiale. Lucrările noastre se extind la proiecte pentru HoReCa, clinici, farmacii, spitale. Blaturile noastre sunt folosite și în saloane de înfrumusețare, săli de fitness, magazine exclusiviste și multe altele.

Prelucrăm blat de bucătărie la comandă

Blat quartz alb

NOBLE LINEA
Quartz

Blaturile și panourile de spate sunt debitate din lastre mari de piatră naturală aflate în permanență pe stoc. În depozitele noastre din Cluj-Napoca, Timișoara, Bistrița, Sibiu și București avem o gamă mare de plăci mari de piatră naturală și quartz cu variate modele și culori.

Fabricile noastre de producție sunt dotate cu utilaje și echipamente de ultimă genereție. Astfel avem posibilitatea de a executa blaturi personalizate pentru fiecare proiect și bugetul alocat acestuia. Realizăm prelucrări și decupaje de înaltă calitate, cu ajutorul utilajelor CNC performante și a inginerilor specializați în prelucrarea blaturilor de quartz și piatră naturală.

Ce vă oferim

Piese personalizate (blat și contrablat), Decupaje și Prelucrări speciale pentru blaturi
Consultanță, Măsurători, Transport și Montaj blaturi

Blat și Panou de spate
Prelucrăm piese personalizate la dimensiunea proiectului dvs. Executăm: Blat mobilă și insulă bucătărie - Panou de spate (backsplash / contrablat) - Blat pentru masă living și dining - Blat măsuță de cafea - Blat de baie - Blat pentru bar și recepție.
Decupaje Și Prelucrări Speciale
Executăm decupaje pentru: Baterie - Chiuvetă - Plită - Priză - Dozator detergent - Supieră. Cu ajutorul CNC-ului de ultimă generație și a echipei de ingineri specializați, executăm decupaje pe blat și prelucrarea marginilor acestuia.
Măsurători și Montaj Blat
La cerere, vă putem ajuta cu măsurători, transport și instalarea blaturilor achiziționate de la compania noastră. Avem echipe de pietrari specializați în instalarea blaturilor de bucătărie și a panourilor anti stropire.

Produsele noastre

Panou de spate și blat de bucătărie la comandă

Debităm la dimensiune personalizată blat de lucru pentru mobilă și insulă bucătărie, blat pentru bar, masă și măsuță de cafea.
 Decupăm din lastre mari, panou decorativ de perete din onix și marmură, dar și panou de spate cu rol de protecție plită și anti stropi.
 În funcție de materialul ales blaturile se pretează a fi folosite la interior dar și la exterior.

Echipa noastră

Suntem Experți în prelucrare blat de bucătărie

Avem peste 13 ani experiență în prelucrare blat de granit, quartz, marmură, travertin și onix. Colegii noștri sunt foarte bine pregătiți,
 cu atribuții definite pe departamente specializate. Astfel vă oferim produse și servicii de calitate superioară, în cel mai scurt timp.
 Oferim soluția completă: consultanță, măsurători, prelucrare, transport și montaj. Contactați-ne pentru ofertă preț.

Departament Vânzări
Departament Producție Blaturi
Departament Logistică
Departament financiar contabil
Departament Montaj Blaturi
Departament Juridic

Întrebări frecvente

Iată câteva răspunsuri la întrebările pe care le primim cel mai des despre produsele și serviciile noastre.
Dacă am omis ceva, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu informații.

Vă rugăm să ne trimiteți prin WhatsApp, sau prin email următoarele detalii: preferința de culoare, dimensiunile blatului (dacă se poate să fie însoțite de o schiță în care să fie trecute cotele), decupajele dorite (pentru plită, chiuvetă, baterie, priză, etc), unde folosiți blatul (pentru interior sau exterior), ce destinație are (blat de lucru sau decorativ), orașul în care este lucrarea, dăcă doriți măsurători, transport și montaj.

După ce avem toate aceste detalii, veți primi oferta de preț și poze ale materialului ofertat.

Vă ajutăm noi! Colegii noștri sunt pregătiți și vă oferă consultanță și consiliere de specialitate și informațiile necesare pentru alegerea blatului de lucru. Veți primi cea mai bună soluție pentru proiectul dvs.

Vă trimitem oferta în căteva minute, pe baza măsurătorilor din schița dumneavoastră.

Granitul este unul dintre cele mai dure materiale naturale de pe pământ. Rezistă la variații mari de temperatură. Astfel, poate fi folosit atăt pentru blatul de lucru din bucătărie, care poate veni în contact cu o suprafață fierbinte.  Se pretează și pentru blatul meselor de exterior, la temperaturi sub zero grade.

Este o piatră naturală elegantă și sofisticată. Se folosește pentru blat de lucru mobilă și insulă bucătărie, backsplash. Blat de masă dining, blat pentru console decorative, blat de baie. Blat de bar, blat pentru recepție hotel, blat pentru mese de restaurant și cafenele. Blat de prezentare în magazine și spații comerciale. Granitul poate avea numeroase alte aplicații.

Da, avem în permanență în stoc lastre (plăci mari) de quartz compozit, granit, travertin, marmură, onix, terazzo din care debităm blaturi și backsplash. Aveți de unde alege! Sunt diponibile foarte multe modele și culori. Vizitați-ne!

Avem depozite și fabrici proprii de prelucrare blaturi de bucătărie în Cluj-Napoca, Timișoara, Bistrița, Sibiu, București. Vizitați cea mai apropiată locație de dvs! Avem pe stoc o gamă foarte mare de modele. Alegeți placa dorită, iar noi o vom debita și prelucra pentru a obține blatul. Astfel primiți blatul rezultat din tăierea plăcii aleasă de dvs.

În situația în care nu puteți ajunge la unul dintre depozitele noastre, vă trimitem prin intermediul WhatsApp sau email imagini reale ale lastrei (plăcii) din care va fi debitat blatul. 

error: Content is protected !!