Proiecte

Modele blat quartz, granit, marmură,
travertin. Inspirați-vă din imaginile
de mai jos.
modele blat bucatarie

Modele blat - sursă de inspirație

Modele blat quartz compozit, granit, marmură, travertin, onix și terazzo. Portofoliul nostru de lucrări este foarte bogat. Clienții noștri au comandat blaturi pentru mobilă și insulă bucătărie, panou de spate anti strop și cu rol de protecție plită. Blaturi pentru baie și blaturi masive cu lavoar încorporat. Blat pentru masă de living și dining, blat pentru măsuță de cafea. Blaturile produse de noi sunt folosite pentru proiecte rezidențiale, dar și pentru restaurante, cafenele, hoteluri. Blaturile de quartz sunt folosite în proiectele de amenajare a farmaciilor, clinicilor, spitalelor, laboratoarelor, etc. Panourile decorative de perete bookmatched si mlaturile de marmură și granit sunt alese pentru magazine și spații comerciale. În imaginile de mai sus am ales câteva lucrări care să vă folosească ca sursă de inspirație.

Prezentați-ne schița bucătăriei dumneavoastră și obțineți în câteva minute ofertă de preț pentru blat. În stoc sunt disponibile plăci mari de piatră naturală, quartz și terazzo într-o gamă foarte variată de culori. Astfel putem debita blat și panou de spate la dimensiuni personalizate pentru fiecare proiect.

Consultanță - Măsurători - Montaj

Agenții noștri sunt sunt specializați pentru a oferi consultanță și consiliere în alegerea materialului potrivit proiectului dumneavoastră. Blaturile de granit, marmură și travertin pot fi folosite și la exterior, pentru mobilier de terasă și grădină. Blaturile de quartz compozit, onix și terazzo sunt recomandate pentru interior.

Executăm blat pentru masă, mobilă și insulă bucătărie, blat de baie. Prelucrăm panou de spate și blat pentru consolă decorativă de perete. Realizăm decupaje speciale în blat: pentru priză, dozator de detergent, baterie, chiuvetă, plită, etc.

Avem echipe de montaj cu experiență. Realizăm măsurători și prestăm servicii de montaj pentru blat și pentru backsplash.

Contactați-ne pentru ofertă personalizată! Oferim garanție pentru lucrările realizate.

Inspirați-vă din imaginile de mai jos
error: Content is protected !!