De ce să alegi un blat de marmură pentru baie

blat de baie travertin

Blat de baie la comandă
Marmură - Granit - Travertin
Quartz - Onix - Terazzo

Blat de baie și cadre metalice pentru mobilier baie în stil industrial. Mobilierul propus de noi este potrivit atât pentru băile mici, cât și pentru cele cu spații generoase. Un spațiu generos îți oferă posibilitatea să faci alegeri inedite. Însă de cele mai multe ori este necesar să optimizăm spațiul.

Blat baie mica

Blat și mobilier pentru băi mici

Nu este un secret faptul că băile au dimensiuni tot mai mici, indiferent dacă ne referim la băile apartamentelor de bloc, ale cafenelelor, restaurantelor sau hotelurilor. Acest lucru ne-a încurajat să concepem blaturi și mobila pentru baie în stil industrial care poate fi adaptată oricărei băi, indiferent de dimensiunea acesteia.

Aceste unități vă salvează și valorifică spațiul. În același timp mobilierul arată incredibil de elegant și poți avea o baie în tendințe chiar și într-un spațiu mic.

Blat și mobilier pentru băi cu spațiu generos

În cazul unei băi generoase care nu are limitări de spațiu, poți alege ceea ce îți place. Dacă ai spațiu suficient, poți alege blat și un mobilier de baie cu două lavoare.

Ne-am inspirat din stilul industrial și am ales să confecționăm mobilierul din materiale rezistente la umiditate. Folosim piatra naturală (marmură, granit, travertin), compozit cuarț și metalul. Astfel am obținut combinația ideală între eleganță și durabilitate. Acestea marchează puternic spațiul în care sunt folosite printr-o ambianță unică și mereu actuală.

blat baie hotel

Blat de baie - Execuție și Montaj

Executăm blat la comandă, cu dimensiune personalizată pentru fiecare proiect. Prelucram blat cu lavoar încorporat din bloc masiv de marmură, granit și travertin. Avem de vanzare lavoare de baie cu montaj pe blat și lavoar freestanding. Contactați-ne pentru ofertă personalizată!

Nu uitați de importanța oglinzii în amenajarea unei băi. Puteți alege să combinați mobilierul de baie cu una sau două oglinzi. Pe lângă utilitate și rafinament, acestea măresc optic încăperea. Astfel se pot crea concepte spectaculoase. Vă recomandăm oglinzile VICTORIA’S MIRROR.

S-ar Putea Să Vă Placă Și....

error: Content is protected !!