Cauti blaturi de bucătărie Personalizate?

Blaturi de bucătărie

Blaturi de bucătărie

Blaturi de bucătărie din granit și compozit quartz. Calitate, experiență, promptitudine și seriozitate. Consiliere și consultanță pentru alegerea materialelor. Măsurători și montaj cu echipe de montatori profesioniști. Gamă foarte bogată de materiale pe stoc. Culori și texturi variate. Execuție rapidă folosind utilaje performante. Livrare în timp record de 2-3 zile lucrătoare. Transport blaturi.

blat alb masa

Blaturi de bucătărie și baie, mobilier personalizat

Producție și montaj de blaturi personalizate din onix, granit, marmură, travertin, compozit quartz și terazzo. Producem blaturi de bucătărie și baie, blaturi pentru mese și măsuțe de cafea, blaturi pentru interior și exterior. Blaturile noastre sunt folosite pentru amenajări rezidențiale și industriale.
Realizăm blaturi din piatră naturală pentru spații comerciale, spitale, farmacii, clinici, școli și grădinițe, saloane de înfrumusețare, săli de sport, etc.
Pentru HoReCa: realizăm blat din onix pentru mobilier hotelier, pentru restaurante, cluburi, cafenele, baruri, etc. Confecționăm și montăm blaturi din granit, marmură, travertin, compozit quartz și terazzo pentru mese din restaurante, cafenele, baruri, cluburi. Realizăm și montăm blaturi pentru: mobila baie hotel, mese restaurant hotel, mese terasă hotel, mese hol hotel, mese recepție hotel, mese balcon hotel.
Producem blaturi pentru măsuțe de cafea: măsuțe cameră hotel, măsuțe hol hotel, măsuțe recepție hotel, măsuțe terasă hotel, măsuțe balcon hotel, măsuțe cafenea hotel, măsuțe piscină hotel.

blaturi de bucatarie

Producție de piese personalizate cum ar fi: mobilier de baie stil industrial, mese și măsuțe de cafea cu blat din piatră naturală.
Blaturile și mobilierul nostru sunt confecționate și finisate la cel mai înalt standard de calitate

Contactați-ne și solicitați ofertă personalizată. Ne dorim să beneficiați de cea mai eficientă soluție tehnică și estetică, pentru proiectele dumneavoastră.

Parteneri și colaboratori recomandați pentru decorațiuni interioare

Vă amenajați sau redecorați casa și sunteți în căutare de idei pentru decorațiunile interioare? Căutați produse de calitate și producători & furnizori de încredere? Vă recomandăm oglinzi și console decorative de la VICTORIA’S MIRROR și tapet de la ELEGANT WALLCOVERINGS.

S-ar Putea Să Vă Placă Și....

error: Content is protected !!