Este potrivit un blat de quartz, marmură și granit pentru masă?

Masă rotundă cu blat de granit gri

Blat de masă la comandă
Marmură - Granit - Quartz
Onix - Travertin

Blat de masă la comandă: marmură, granit, travertin, onix, quartz și terazzo. Mesele cu blat de piatră naturală pot fi utilizate atât pentru spațiile de locuit cât și pentru locații de tip HoReCa. Indiferent dacă sunt folosite în interior sau sunt mese de exterior, acestea sunt piese de mobilier indispensabile. Sunt obiecte ce atrag rapid atenția și joacă un rol decisiv în stabilirea ideii decorului pentru spațiul care urmează să fie amenajat.

masa la comanda
blat de masa bucatarie

Blat pentru masă de interior - potrivite în casa dumneavoastră

Alegerea mesei nu este o misiune tocmai ușoară. Deoarece masa este elementul central al camerei, aceasta merita o atenție deosebită. O idee inspirată poate fi alegerea unui material care să fie în contrast cu restul mobilierului. Recomandăm mesele cu blat din piatră naturală deoarece conferă un aspect deosebit.

Masa cu blat dreptunghiular este de cele mai multe ori utilizată pentru livinguri. De obicei este poziționată în paralel cu pereții pentru a se incadra cu succes în geometria camerei.

Masa cu blat rotund poate fi integrată cu succes în orice încăpere. O caracteristică esențiala a meselor rotunde este aceea că pot fi utilizate în spațiile mai puțin generoase. Înafara designului modern, aceasta oferă un spațiu generos pentru picioare.

Masa cu blat pătrat se adaptează cu succes în livingurile sau bucătăriile mai puțin generoase. Aceste mese oferă un confort sporit datorită poziționării picioarelor.

blat de masa living rotunda

Blat pentru masă de exterior

Comandă blat pentru mese de exterior din granit, marmură, travertin și terrazzo. Personalizează-ți masa din grădină și balcon.
Terasa și curtea sunt extensii ale casei, așa că merită efortul de a le decora într-un mod care să poată exprima stilul tău personal.
Alege blaturi pentru mese de exterior dacă vrei să te bucuri de o cină relaxantă pe balcon, pe terasă sau în grădină la aer liber.
Materialele folosite pentru confecționarea acestora sunt rezistente la umiditate, la razele UV și la schimbările de temperatură.
masa terasa
masa terasa si gradina
masa de exterior
blaturi de bucatarie

Blat pentru mese HoReCa

Restaurantul, cafeneaua, camera de hotel, holul, zona recepției, balcoanele și terasele pot fi utilate cu mese cu blat de piatră naturală. Puteți alege forma și dimensiunea care se potrivește cel mai bine spațiului pe care urmează să îl utilați.

Blaturile și mesele noastre sunt confecționate din materiale de calitate și sigure, fiind rezistente la uzură. Calitatea materialelor este foarte importantă deoarece influențează durata de viață și gradul de utilitate pe care mesele o să le aibă. Alegeți o masă de bună calitate, astfel durata de viață a acesteia va fi cât mai mare, fără să se deterioreze sau să își schimbe aspectul.

blat de masa restaurant
blat de masa restaurant

Prelucrăm blat de masă la comandă din granit, quartz, marmură, travertin. Blaturile noastre se pretează pentru mobilierul personalizat din hotel, club, cafenea, pub, restaurant, terase. Prelucrăm blat pentru mese de exterior, recomandate pentru HoReCa, dar și pentru casa dumneavoastră.

Avem în stoc o gamă foarte mare de materiale pentru blat masă living, dining, bucătărie, terasă. Debităm blat de marmura și granit pentru console decorative de perete. Contactați-ne pentru ofertă personalizată!

S-ar Putea Să Vă Placă Și....

error: Content is protected !!