Căutați mobilier de baie personalizat?

mobilier baie

Mobilier de baie Personalizat

Mobilier baie, mese și măsuțe de cafea, produse personalizate cu design deosebit. Producem la comandă: blat și cadre metalice pentru mobilă de baie în stil industrial, mese și măsuțe de cafea. Putem realiza orice model de mobilier pentru baie, cu cadru metalic și cu blat de granit, marmură, travertin, onix, quartz compozit și terazzo. La cerere putem furniza separat lavoarul, blatul sau corpul mobilierului. La fel pentru mesele și măsuțele de cafea. Putem produce orice fel de model cu blat din piatră naturală, compozit quartz și terazzo. La cerere putem comercializa separat blatul sau picioarele meselor.
Alegeți modelul care vă place și îndrăzniți să-l personalizați, sau prezentați-ne ideea dumneavoastră! Noi vă ajutăm să o transformați în realitate și să vă decorați interiorul cu piese de mobilier unice!

Producem mobilier de baie la comandă

Lavoar suspendat granit

Produsele noastre sunt confecționate în ateliere din Romania, ne selectăm cu rigurozitate furnizorii de materii prime și alegem colaboratori competenți. Astfel mobilierul este confecționat din materiale durabile și de calitate.
Alegănd mobilierul nostru vei aduce natura în spațiul tău, folosim materiale naturale care te vor ajuta să creezi un spațiu deosebit și primitor.
Pentru blatul mobilierului de baie stil industrial, al meselor și al măsuțelor recomandăm: granit,  travertin, marmură, onix, compozit cuarț sau terrazzo.
Corpul mobilierului de baie și picioarele măsuțelor sunt confecționate din fier.

La cererea clientului, mesele pot fi produse folosind picioare din poliuretan rigid. Este un material foarte rezistent care imită lemnul și are inserții metalice în interior. La aceste modele, cadrul de susținere este realizat din aluminiu.
Mobilierul este confecționat și finisat la cel mai înalt standard de calitate și oferim garanție pe o perioadă de 2 ani

Contactați-ne și solicitați ofertă personalizată. Ne dorim să beneficiați de cea mai eficientă soluție tehnică și estetică, pentru proiectele dumneavoastră.

Mobilă baie în stil industrial

Parteneri și colaboratori recomandați pentru decorațiuni interioare

Vă amenajați sau redecorați casa și sunteți în căutare de idei pentru decorațiunile interioare? Căutați produse de calitate și producători & furnizori de încredere? Vă recomandăm oglinzi și console decorative de la VICTORIA’S MIRROR și tapet de la ELEGANT WALLCOVERINGS.

S-ar Putea Să Vă Placă Și....

error: Content is protected !!