Stil industrial pentru amenajarea băilor din cafenele, restaurante, hoteluri, cluburi.

Mobilier stil industrial

Mobilier stil industrial

Mobilier în stil industrial, simplitate și funcționalitate pentru orice baie. Vorbim despre un stil care a luat avânt in ultimii ani, mai ales în amenajarea băilor din cluburi, pub-uri, cafenele restaurante, hoteluri, clădiri de birouri, dar și al apartamentelor. Acest stil industrial tinde uneori spre a fi minimalist și are suficient spațiu de mișcare pentru a crea atmosferă datorită contrastului materialelor.

Mobilier stil industrial

Cadre metalice penru mobilier de baie stil industrial

Am ales să producem mobilier pentru baie inspirat din stilul industrial. Pentru produsele noastre folosim metalul și piatra naturală. În designul industrial, atât forma, cât și funcționalitatea obiectelor de mobilier prezintă o importanță la fel de mare.

Produsele noastre sunt confecționate în ateliere din Romania și ne selectăm cu rigurozitate furnizorii de materii prime alegând colaboratori competenți. Astfel mobilierul este confecționat din materiale durabile și de calitate. Cu mobilierul nostru vei aduce natura în baia ta deoarece folosim materiale naturale. Acestea te vor ajuta să creezi un spațiu unic, deosebit și primitor.

Granit, quartz, marmură, travertin, onix sunt în permanență pe stoc în depozitele noastre din Cluj-Napoca, București, Sibiu, Bistrița, Timișoara. Sunt disponibile lastre mari din care decupăm blatul la dimensiune personalizată. 

Cu ajutorul ultilajelor de ultimă generație și al CNC-ului realizăm decupaje speciale pentru blaturi. Putem decupa blaturi ovale, rotunde, asimetrice. Putem realiza decupaje în blat pentru baterie, dozator de săpun, chiuvetă, priză, etc. Acestea pot avea forme diferite.

Alegeți Modelul pe care doriți să îl personalizați

La comandă putem realiza orice fel de model de mobilier de baie în stil industrial cu blat din piatră naturală și compozit quartz. La cerere putem furniza separat chiuvetă, blatul sau corpul mobilierului. Alegeți modelul care vă place și îndrăzniți să-l personalizați, sau prezentați-ne ideea dumneavoastră! Noi vă ajutăm să o transformați în realitate și să vă decorați baia cu piese de oglinzi unicat!

Contactați-ne pentru ofertă de preț!

S-ar Putea Să Vă Placă Și....

error: Content is protected !!